KONYA / KARAPINAR - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Adres
TÜRÜDİYE MAH. İSTİKLAL CAD. ATATÜRK İLKOKULU BLOK NO: 3 - İÇ KAPI NO: - KARAPINAR / KONYA
Vizyon
Okulumuz öğretmenleri, velilerle işbirliği yaparak öğrencilerimizi bilgi, beceri ve yetenekleri doğrultusunda en iyi şekilde yetiştirmek; Okulumuzu teknik ve yapısal donanım açısından en üst seviyede öğrencilerimizin hizmetine sunmak; Okulumuzda her türlü sportif ve sosyal faaliyetlerle öğrencilerimizin sosyalleşmelerini sağlamaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi demokratik bir ortam içerisinde, milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven, farklılıklara hoşgörü ile yaklaşabilen, bilgili, becerili ve donanımlı, paylaşmayı bilen ve uygulayan, toplum kurallarını benimsemiş, bilimsel düşünceye sahip, olaylara pozitif yaklaşım sergileyen araştıran ve öğrendiklerini uygulayabilen ve teknolojiden yararlanabilen bireyler olarak yetiştirmek.
*HER ÖĞRENCİ BİZİM İÇİN BAŞARIDIR.
08.40-14.50
İLÇEMİZ ŞEHİRLER ARASI YOL ÜZERİNDEDİR.
İLÇEMİZ NÜFUSU 49600
İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 95 KM´DİR.